Nyheter

I veckan har produktlanseringen Lanes äntligen publicerats för alla Uptrails kunder. Lanes är ett nytt, enklare sätt att hantera kandidater under rekryteringsprocessen. Det nya gränssnittet för kandidathanteringen ger en bättre överblick över kandidaterna och var i processen de är.

Det nya gränssnittet är vårt senaste produktsläpp och ytterligare ett steg framåt för att skapa en smidig rekryteringsprocess där screening och administration minimeras. Lanes är en användarvänlig och visuell lösning där varje kandidat får ett eget kontaktkort som du kan dra till olika kolumner, beroende på var i rekryteringsprocessen de är.

Lanes-3inarow.png

Dessutom kan du läsa mer om kandidaten genom att klicka på kontaktkortet, då en flik till höger fälls ut med all insamlad information om den enskilda kandidaten. Från kandidatfliken kan du se svaren på ansökningsfrågorna, skicka mail, skriva kommentarer och se övrig data om personen.

Utvecklingen av det nya gränssnittet har gjorts tillsammans med användare av Uptrails rekryteringslösning för att säkerställa en användarvänlighet och funktion som matchar med behovet som finns idag. Lanseringen av Lanese är nästa steg för i produktförbättringarna som lanseras under hösten. Tidigare i augusti har bland annat den nya betalmodellen Pay Per Application lanserats och det finns redan nu fler planerade lanseringar framöver.

För att lära dig mer om hur använder Lanes för att hantera dina kandidater kan du läsa guiden om hur Lanes fungerar.

Om du inte är användare av Uptrails digitala rekryteringslösning kan du skapa ett konto gratis, kom igång här.

Share
Anna Helin

Written by Anna Helin

Jag skriver om konkreta tips att använda i rekryteringen men delar också bra saker som andra har skrivit. Med min erfarenhet från marknadsföring väver jag ofta in metoder och tillvägagångssätt som används framgångsrikt där. Happy reading!





Vill du veta mer om hur Uptrail kan hjälpa er?

Gör som 1700 andra företag och rekrytera med Uptrail.

BOKA DEMO