Nyheter

I år är Uptrail stolt partner till “The Corporate League” som är en tävling i Counter-Strike: Global Offensive. Ta chansen att anmäla ert företag till årets största esporttävling mellan företag i Sverige!

The Corporate Leauge (CL:GO) är en esporttävling som är öppen för alla anställda som tillsammans med sina kollegor vill representera sitt företag i årets turnering av CS:GO.

Ett lag består av 5-7 spelare (2  reserv) som är kollegor. Om ni är fler än 7 på ert företag som vill vara med går det bra att registrera fler lag. Läs mer och anmäl er direkt.

När: 4 april - 16 maj 2018

Var: Kvalet spelas online och finalen spelas öga mot öga

Kostnad: 1000 SEK / lag

Sista anmälningsdag: 15 mars 2018

CS-GO.jpg

Om Counter-Strike: Global Offensive
Kvalet för turneringen kommer att spelas online mellan 4 april - 9 maj 2018. Den stora finalen, mellan de två bästa företagen inom svensk esport, kommer att spelas under ett live event inför publik med livestreaming för alla att följa.

Alla matcher i CL:GO kommer att spelas online genom Challengermode.com:s plattform. Därför behöver alla spelare i teamet registrera sig på Challengermode för att kunna vara med. Att registrera sig på plattformen är självklart helt kostnadsfritt.

Anmäl ditt lag senast den 15 mars för att säkra er plats i kvalet!

ANMÄL ER NU!

Vi ser fram emot att möta er där - May the best team win!

Share
Anna Helin

Written by Anna Helin

Jag skriver om konkreta tips att använda i rekryteringen men delar också bra saker som andra har skrivit. Med min erfarenhet från marknadsföring väver jag ofta in metoder och tillvägagångssätt som används framgångsrikt där. Happy reading!

Gör som 1000+ företag, börja rekrytera mobilt idag.

Testa vårt annonssystem. Du betalar enbart när du publicerar din första annons.

BÖRJA NU