Nyheter

Den 5e januari träffades vi i teamet bakom Uptrail för att utvärdera de dryga 60 dagar som gått sedan lansering. Med stolthet kunde vi konstatera att lanseringen varit en större framgång än vad vi själva vågat tro efter så kort tid.

Varje dag hör nya företag av sig till oss och vill testa på vårt interaktiva annonsformat. Detta är vi såklart oerhört glada över att så många av er är öppna för att investera i nya och mer innovativa kanaler för att nå er målgrupp. Tre företag att nämna lite extra är Rebel & Bird, Sinch och Soundtrap. Ni har inte bara valt att annonsera via oss. Ni använder även vårt format på era egna hemsidor!

Media uppmärksammar oss också! Norrlands största tidning VästerbottenKuriren gav oss den 12 januari en helsida där artikelns fokus var hur snabbt det går att ansöka jobb via Uptrail samt möjligheten att göra det via mobilen oavsett var man är.

Nättidningen Feber skrev den 19e januari en artikel om oss med fokus på enkelheten och att man ”slipper rodda med sitt CV” tack vare oss. För er som missat detta läs hela artikeln här

Slutligen vill vi uppmuntra alla er användare som twittrat, kommenterat, mailat till och om oss. Vi läser alla era mail noggrant och tar all feedback på största allvar. Det är för er vi bygger den här tjänsten och vår målsättning är att göra den bättre och bättre tillsammans med er!

Nu gör vi 2015 till ett fantastiskt år tillsammans där fantastiska bolag kan rekrytera talangfulla medarbetare och där ni användare kan nå just era drömjobb!

Share
Gustaf Winnberg

Written by Gustaf Winnberg

Jag delar mina insikter inom digital rekrytering och modern jobbannonsering. Jag influeras av digitaliserade lösningar inom andra branscher och samtal med kunder och samarbetspartners.

Gör som 1000+ företag, börja rekrytera mobilt idag.

Testa vårt annonssystem. Du betalar enbart när du publicerar din första annons.

BÖRJA NU